Projekt Želim posao!

Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec je u četvrtak 17. lipnja 2021. godine održalo početnu konferenciju projekta Želim posao!.

Cilj projekta je zaposliti dugotrajno nezaposlene žene i povećati socijalnu uključenost starijih i nemoćnih osoba u Međimurskoj županiji. Nositelj projekta je Hrvatski Crveni križ – Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec, a partneri su Centar za socijalnu skrb Čakovec i Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Čakovec. Ukupna vrijednost projekta je 874.000,00 HRK te su bespovratna sredstva osigurana iz Europskog socijalnog fonda i Državnog proračuna Republike Hrvatske.

Projekt je započeo 23.02.2021. godine, a u sklopu projekta zaposleno je 10 žena koje pružaju podršku i potporu u obavljanju svakodnevnih poslova za starije i nemoćne osobe na području pet općina (Gornji Mihaljevec, Strahoninec, Sveti Juraj na Bregu, Šenkovec i Štrigova). Do sada je u sklopu projekta pružena usluga za pedesetak krajnjih korisnika te je dosadašnji rad djelatnica ovim putem i pohvaljen.

Pročitajte još

Ready2Respond

U sklopu projekta Ready2Respond – poboljšanje pripreme i odgovora na krize u subotu, 16.09.2023. održana …

Povećaj/smanji veličinu fonta