JAKNA ZA DRUGOGA – Humanitarna akcija i u Čakovcu, uključite se!

‘Jakna za drugoga’ ime je humanitarne akcije koja se organizira drugu godinu zaredom, pod motom ‘Imaš jaknu viška – ostavi, treba ti jakna – uzmi’.

– Pokrenuli smo ovu humanitarnu ideju prošle zime ponukani niskim temperaturama, a nadahnuti jednom slikom iz Amerike preko koje su se pozivali ljudi da naprave donaciju i najpotrebnijima ustupe staru zimsku jaknu, rekla je Sanja Bijonda, predsjednica udruge Portal dobrote iz Zagreba. Rezultati su nadmašili sva naša očekivanja. Građani su donijeli preko 2 000 jakni – stoji u najavi akcije.

Uz Zagreb, Zadar i Varaždin humanitarnoj inicijativi se i ove godine prikljućuje Čakovec, točnije Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec.

Donacije se primaju u prostorijama Crvenog križa Čakovec, Kralja Tomislava 29, radnim danom od 8 do 14 sati. Jakne, šalovi, kape i rukavice namijenjene su ljudima koji nemaju adekvatnu odjeću za ovo hladno vrijeme.

Potičemo sve one kojima je topla odjeća potrebna da dođu u prostorije Crvenog križa Čakovec te odaberu toplu odjeću kako bi ove zime mogli nesmetano šetati gradom.

Unaprijed hvala svim dobrim ljudima!

Pročitajte još

Natječaj za volontiranje u podršci djeci pri učenju

Želite biti društveno korisni, a ne znate kako? Možete započeti tako da mijenjate svijet jednog …

Povećaj/smanji veličinu fonta