Održana početna konferencija projekta Želim obrazovanje i posao

U projektu je zaposleno devet žena koje je GDCK Čakovec tijekom konferencije višestruko pohvalio za uložen trud i rad za svoje korisnike

Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec održalo je 13. prosinca 2018. godine početnu konferenciju projekta ”Želim obrazovanje i posao”. Projekt je u potpunosti financiran iz Europskog socijalnog fonda, programa Učinkoviti ljudski potencijali, s ciljem zapošljavanja dugotrajno nezaposlenih žena s područja Sjevernog Međimurja.

Projekt je s provedbom započeo 6. srpnja 2018. godine, a u provedbu su, uz GDCK Čakovec, uključeni i Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područni ured Čakovec, Centar za socijalnu skrb Čakovec te općine Gornji Mihaljevec, Nedelišće, Strahoninec, Sv. Juraj na Bregu i Štrigova.

U projektu je zaposleno devet žena koje je GDCK Čakovec tijekom konferencije višestruko pohvalio za uložen trud i rad za svoje korisnike, starije i nemoćne osobe, kojima se pruža pomoć i podršku u obavljanju svakodnevnih poslova.

Od početka projekta uslugu je primilo više od sedamdeset korisnika, a istima su na mjesečnoj razini podijeljeni i paketi kućanskih i higijenskih potrepština.

Konferenciji su prisustvovali predstavnici partnerskih institucija, članovi i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Čakovec.

Pročitajte još

ZAVRŠETAK PROJEKTA READY2HELP – PRIPREMA I ODGOVOR MLADIH NA KRIZNE SITUACIJE

Dvogodišnji Erasmus+ projekt Ready 2 Help – priprema i odgovor mladih na krizne situacije provodila su tri …

Povećaj/smanji veličinu fonta