Početna konferencija projekta Navek z vami

U petak 16. prosinca 2022. godine održana je početna konferencija projekta Navek z vami. Cilj projekta je zaposliti dugotrajno nezaposlene žene i povećati socijalnu uključenost starijih i nemoćnih osoba u Međimurskoj županiji.

Nositelj projekta je Hrvatski Crveni križ – Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec, a partneri su Centar za socijalnu skrb Čakovec, Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Čakovec i Grad Čakovec.

Ukupna vrijednost projekta je 741.600,00 HRK te su bespovratna sredstva osigurana iz Europskog socijalnog fonda i Državnog proračuna Republike Hrvatske. Projekt je započeo s provedbom 01.11.2022. godine, a u sklopu projekta zaposlit će se 15 žena koje će pružati podršku i potporu u obavljanju svakodnevnih poslova za 90 starijih i nemoćnih osobe. Projekt se provodi na području Grada Čakovca i pet općina (Gornji Mihaljevec, Strahoninec, Sveti Juraj na Bregu, Šenkovec i Štrigova).

Do sada je u sklopu projekta pružena usluga za pedesetak krajnjih korisnika te je dosadašnji rad djelatnica ovim putem i pohvaljen.

Pročitajte još

ZAVRŠETAK PROJEKTA READY2HELP – PRIPREMA I ODGOVOR MLADIH NA KRIZNE SITUACIJE

Dvogodišnji Erasmus+ projekt Ready 2 Help – priprema i odgovor mladih na krizne situacije provodila su tri …

Povećaj/smanji veličinu fonta