Sudjelujte u likovnom natječaju na temu volontiranja!

U povodu 140 godina svoga postojanja i djelovanja Hrvatski Crveni križ organizira natječaj za izradu likovnih radova na temu „volontiranja“ za učenike osnovnih i srednjih škola.

Hrvatski Crveni križ, najveća humanitarna organizacija na području Republike Hrvatske, dugogodišnji je partner Agencije za odgoj i obrazovanje u međupredmetnoj provedbi Kurikuluma građanskog odgoja i obrazovanja te nositelj Modula Volontiranje i razvoj socijalne solidarnosti.

Učenike osnovnih i srednjih škola pozivamo da izrade likovne radove na temu „volontiranja“ te na taj način doprinesu proslavi 140 godina Hrvatskog Crvenog križa. Pozivamo učitelje i nastavnike da potaknu učenike na izradu likovnih radova te da radovima pokažu na koji način svojim volonterskim djelovanjem postaju aktivni i odgovorni članovi zajednica u kojim žive.

Natječaj je otvoren od 15. rujna do 9. listopada 2018. godine.

O najboljim radovima odlučivat će stručni žiri, a rezultati natječaja biti će objavljeni početkom studenog 2018. godine na internetskim stranicama Hrvatskog Crvenog križa.

Dodjela nagrada i prigodna izložba bit će organizirane 5. prosinca 2018. godine povodom Međunarodnog dana volontera u Muzeju suvremene umjetnosti Zagreb (MSU). Izložba će trajati od 5. do 19. prosinca u MSU-u. Hrvatski Crveni križ će pobjednicima pokriti putne troškove do Zagreba na otvorenje izložbe i dodjelu nagrada.

Više informacija o natječaju, potražite na linkovima:

Likovni natječaj za učenike

Prijavni obrazac 

Suglasnost za korištene fotografija i osobnih podataka

Pročitajte još

Natječaj za volontiranje u podršci djeci pri učenju

Želite biti društveno korisni, a ne znate kako? Možete započeti tako da mijenjate svijet jednog …

Povećaj/smanji veličinu fonta