Tradicionalna podjela priznanja višestrukim dobrovoljnim darivateljima krvi

Ovog petka, 06. prosinca 2019. godine Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec organiziralo je podjelu priznanja za višestruke dobrovoljne darivatelje krvi. Tom prilikom uručene su zahvalnice i brončani znakovi priznanja za višestruke dobrovoljne darivatelje krvi iz Međimurske županije koji su dio sebe darovali više od 35 puta (žene) i 50 puta (muškarci), odnosno srebrni znakovi priznanja za darivatelje koji su krv darovali više od 50 puta (žene) i 75 puta (muškarci).

Plaketa i zahvalnica za izvanredan uspjeh, odnosno posebno priznanje za 125 puta darovanu krv dodijeljene su Draženu Korentu. No kako je stolnotenisač iz Šenkovca u međuvremenu krv darovao još četiri puta, ukupni broj njegovih dobrovoljnih darivanja penje se do brojke 129.

I sam dobrovoljni darivatelj krvi, zamjenik župana Međimurske županije Josip Grivec nije propustio priliku da nagrađenima čestita na velikoj i plemenitoj gesti koju kontinuirano čine. „Darujete nešto najveće što čovjek može dati i zbog toga se vama posebno ponosimo. Hvala vam.“, poručio je zamjenik Grivec.

Pročitajte još

ZAVRŠETAK PROJEKTA READY2HELP – PRIPREMA I ODGOVOR MLADIH NA KRIZNE SITUACIJE

Dvogodišnji Erasmus+ projekt Ready 2 Help – priprema i odgovor mladih na krizne situacije provodila su tri …

Povećaj/smanji veličinu fonta