LJETOVANJE DJECE U ORGANIZACIJI GRADSKOG DRUŠTVA CRVENOG KRIŽA ČAKOVEC

Prije nekoliko dana s besplatnog ljetovanja na prekrasnom otoku Rabu  vratila se  skupina djece iz 15 međimurskih škola. Osmu godinu za redom nastavlja se  lijepa gesta Gradskog društva Crvenog križa Čakovec da nagradi škole koje su sudjelovale na natjecanju iz Prve pomoći.

Osam dana je brzo prošlo  u kupanju, raznim igrama na vodi, skupljanju školjki , druženju i sklapanju novih prijateljstva. Posjetili smo i kulturnu manifestaciju Rapska fiera koja se održavala tih dana i upoznali nove kulturne i tradicijske vrijednosti. Također smo se upoznali i s poviješću Raba i najznačajnijim kulturnim i povijesnim spomenicima grada. Svoje znanje pokazali smo u kvizu o poznavanju Raba, a najuspješniji sudionici nagrađeni su prigodnim nagradama koje će ih podsjećati na prekrasno ljetovanje. Posljednju večer djeca su se predstavila i  pokazala sve svoje skrivene talente. Nakon podjele prigodnih diploma i suvenira, organiziran je ples i druženje. Sljedećeg dana nakon ručka oprostili smo se od prekrasnog Raba sa željom da mu se vratimo sljedeće godine.

 

 

 

Pročitajte još

Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa

Stručni suradnik/ica u stambenim zajednicama pri Službi za humanitarnu djelatnost i socijalne usluge Gradskog društva Crvenog križa Čakovec …

Odgovori

Ova web-stranica koristi Akismet za zaštitu protiv spama. Saznajte kako se obrađuju podaci komentara.

Povećaj/smanji veličinu fonta