44. akcija “Solidarnost na djelu 2016.

Ovogodišnja će se akcija provoditi u četvrtak 13.10.2016. godine u popodnevnim satima (od 14,00 do 17,00 sati) pod nazivom «Prepoznajmo one kojima je pomoć najpotrebnija». Naše društvo Crvenog križa Čakovec akciju provodi u suradnji sa svojim aktivistima, volonterima prvenstveno preko osnovnih i srednjih škola Međimurske županije.

U ovogodišnjoj akciji prikupljati će se hrana i novac. Hrana ostaje u školama koje će je prikupiti za potrebe školske kuhinje.Za prikupljeni novac biti će uručen bon zahvalnosti s naznakom vrijednosti, numeriran i ovjeren žigom našeg društva, a sudionici u akciji imati će oznake Crvenog križa. Bonovi zahvalnosti su u apoenima od 5,00 kn.

U pojedinim mjestima akcija “Solidarnost na djelu 2016.“ provest će koji drugi dan, a to će biti na plakatima objavljeno.

U sklopu projekta „Vaš dar za pravu stvar“, Hrvatski Crveni križ dogovorio je suradnju sa trgovačkim lancem Kaufland o prikupljanju materijalnih dobara putem košara. U trgovačkom centru u Čakovcu biti će postavljena košara za prikupljanje materijalnih dobara i to za vrijeme trajanja sabirne akcije „Solidarnost na djelu“ u periodu od 13. do 27. listopada 2016. godine te za vrijeme trajanja „Tjedna solidarnosti“ u periodu od 8. do 15. prosinca 2016. godine.

Zahvaljujemo građanima Međimurja na sudjelovanju i doprinosu u akciji “Solidarnost na djelu” proteklih godina.

 

Radio spot:

 

44-solidarnost_cr

 

Pročitajte još

Dobrovoljno darivanje krvi u siječnju 2024.godine

GDCK Čakovec organizira sljedeće akcije dobrovoljnog darivanja krvi: 22.01.2024. godine u ČAKOVCU od 10,00 do …

Povećaj/smanji veličinu fonta