Radnici Kauflanda sudjelovali u humanitarnim aktivnostima

Od 2. srpnja započelo je preuređenje prodajnog prostora Kaufland u Čakovcu. Cilj im je najnovijim standardima stvoriti ugodniji prostor za kupovinu njihovih kupaca u Čakovcu i okolici, ali i za same djelatnike. Stoga je Kauflandova poslovnica u Čakovcu zatvorena u vremenu od 2. srpnja do 2. kolovoza 2017. godine.

Za vrijeme preuređenja Kauflanda i nakon završetka godišnjeg odmora volontiraju u Čakovcu. Glasnogovornica Kauflanda priopčila nam je o čemu se radi te gdje i na koji se način obavlja volonterski rad :

– Kaufland Hrvatska k.d. zastupa stav da su zadovoljni djelatnici zaista temelj uspješnog poduzeća. Stoga smo svojim djelatnicima uz standardni godišnji odmor poklonili tri dodatna dana odmora u ovoj godini.

Budući da veliku važnost također pridajemo društveno odgovornom poslovanju, pozvali smo svoje djelatnike na rad u humanitarne svrhe. Dio djelatnika je stoga imao mogućnost dva dana provesti u Zaštitarsko ekološkoj udruzi “Prijatelji životinja i prirode” ili angažirati se pomoću Hrvatskog crvenog križa u kući osoba s intelektualnim teškoćama.

Na obje lokacije ponuđena je pomoć u obliku preuređenja interijera i okoliša. Djelatnicima koji su bili voljni volontirati, bilježimo to kao redovan radni dan koji je plaćen.
Naši su djelatnici osim navedenog imali i mogućnost da rade u drugoj poslovnici. Drago nam je što je većina odlučila da se želi angažirati u humanitarne svrhe, čime su potvrdili koliko su društveno osviješteni – kaže Marija Franić.

Djelatnici Kauflanda sretni su što im je omogućeno da svoje vrijeme mogu kvalitetno ispuniti pomažući drugima u volonterskom radu u humanitarne svrhe.

Preuzeto sa http://emedjimurje.rtl.hr/

Pročitajte još

Javni poziv za iskaz interesa za sudjelovanje u projektu

KLASA: 550-13/24-01/02URBROJ: 2109-119-24-10U Čakovcu, 25.04.2024.godine Na temelju Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt „Navek …

Povećaj/smanji veličinu fonta