Završen je osmi ciklus darivanja krvi

U organizaciji Gradskog društva Crvenog križa Čakovec, Odjela za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin i ekipa Hrvatskog zavoda za transfuzijsku medicinu iz Zagreba, prikupilo se 619 doza krvi u šestom ovogodišnjem ciklusu darivanja krvi (1.12.2016. – 31.12.2016.).

Akcijama na području Međimurja pristupilo je 551 dobrovoljnih davatelja krvi, a njih 69 zbog zdravstvenih razloga nije moglo dati krv.

U Čakovcu je krv darovalo 153 davaoca, Prelogu 126, Hodošanu 16, Svetoj Mariji 46, Maloj Subotici 40, Murskom Središću 34 i Lopatincu 67.

Na Odjelu  za transfuzijsku medicinu Opće bolnice Varaždin od međimurskih davaoca prikupljeno je 137 doza.

U Gradskom društvu Crvenog križa Čakovec izuzetno smo zadovoljni sa odazivom. Posebno zahvaljujemo našim dobrovoljnim davateljima krvi koji su svjesni svakodnevnih potreba za krvlju iskazali i u ovom ciklusu davanja krvi, te ih pozivamo na sljedeći ciklus dobrovoljnog davanja krvi, koji Gradsko društvo Crvenog križa Čakovec planira provesti u veljači  2017. godine.

 

 

Pročitajte još

Javni poziv za prijam u radni odnos – stručni suradnik/ica u Službi za humanitarnu djelatnost i socijalne usluge Gradskog društva Crvenog križa Čakovec – 1 izvršitelj na puno radno vrijeme

Javni natječaj za zasnivanje radnog odnosa Stručni suradnik/ica u Službi za humanitarnu djelatnost i socijalne usluge Gradskog …

Povećaj/smanji veličinu fonta